Hirdetés

 

Fedezze fel ingyen Tenerifét!

2014.05.27. 20:22 :: onlineszallas

Nyaraljon egy hétig a Kanári-szigeteken, Tenerife-n, az Atlanti-óceán partján, az örök tavasz szigetén fekvő csendes, nyugodt helyen található, rengeteg kikapcsolódási lehetőséget biztosító Marina Hotel-ben, közvetlenül a strandon, ingyen szállás lehetőséggel!

Családunk hobbiból szervez olcsó, de élménydús nyaralásokat magunknak, a környezetünknek és mostantól nektek is, mivel ezen az oldalunk folyamatosan megosztjuk a nagyközönséggel azokat az utakat, melyek felkeltik az érdeklődésünket és szívesen kipróbálnánk/kipróbálunk. Ezen az oldalon garantáltan a legjobb ajánlatokat találhatjátok majd meg, mivel nekünk nem ez a munkánk, nem ebből élünk és ezekből az ajánlatokból semmilyen bevételünk nem származik. Ezen az oldalon minden információt feltüntetünk számotokra, hogy meg tudjátok szervezni álmaitok nyaralását, azonban ha valami problémátok adódna a szervezés közben készséggel állunk a rendelkezésetekre a szallastitkok@gmail.com e-mail címen!

Új tenerifei szállás lehetőség ajánlatunk csak önnek:

A Tenerife déli részén elhelyezkedő, Marina Club a magyar vendégek egyik kedvenc time share hotele, mivel a szálloda csendes, nyugodt helyen található, számtalan kikapcsolódási lehetőséggel rendelkezik és közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. Ennek ellenére a belváros is 5 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel vagy autóval a szállásról.

A Club 1 hetes ingyenes szálláslehetőséget biztosít azok számára akikre igazak az alábbi feltételek:

- az ingyenes szállásért cserében részt kell venni egy magyar nyelvű bemutatón, mely fél napot vesz igénybe és nem jál semilyen kötelezettséggel,

- 26-68 év között kell lenni,

- Saját lakkással rendelkeznek,

- Házas, vagy párkapcsolatban él 3 éve,

- A partnerével utazik.

Az ingyenes tenerifei szállás itt igényelhető!

 Igény esetén családdal is vagy hosszabb időre is lehet utazni valamint lehet reggelit is rendelni. Ezek viszont már nem ingyenesek.

További foglalási lehetőség itt: reservations@clubmarina-tenerife.com

../images/ClubMarina4.jpg?refresh=1401204888
Forrás:http://www.clubmarina-tenerife.com/UK/Club.php

Az apartmanok egy hálószobából, konyhából, nappaliból és fürdőszobából állnak. Teljesen felszerelt konyha, televízió és bérelhető széf szolgálja az Önök kényelmét. Minden lakóegységnek külön terasza van, amelyről csodálatos kilátás tárul az Atlanti óceánra. 

Gyakran Ismételt Kérdések:

Miért éri meg ez a szállodáknak?

A szállodában egy előadás meghallgatása kötelező, mely a time share-ről (üdülési jogról) szól. Az üzlet abban van, hogy így könnyebben lehet értékesíteni az üdülési jogokat, illetve ki tudják szinte teljesen telt házként használni a szállodai létesítményt. A marketing költségeket drága reklámkampányok helyek promóciós szállásokra költik. Eddig 3 baráti családot utaztatunk ki és abból 1 vásárolt is üdülési jogot.

Kötelező-e vásárolni?

Az előadás meghallgatása kötelező, a vásárlás azonban nem. Sőt, azok a barátaink is maximálisan meg voltak elégedve az ellátással akik nem vásároltak üdülési jogot!

Hogyan jutok a reptérről a szállodába?
Mi is ajánlunk majd önök számára autóbérlési lehetőséget, melyet itthonról meg tud tenni, illetve a tenerifei üdülő is.
Milyen az átlaghőmérséklet és a víz hőfoka?
Tenerifét egész évben érdemes látogatni kellemes klímája miatt. Májustól októberig 24 és 28 fok között mérnek nappal, éjszaka 17-19 fok között. A víz hőfoka májusban 19, míg októberben még 23 fokos. Télen egy pár fokkal minden hűvösebb
Milyen nyelven lehet a leginkább kommunikálni?
Tenerifén sokan értik az angolt és a németet. Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően igény esetén keresünk önöknek Tenerifén élő segítőket is, akik segítenek önöknek kint tartózkodásuk ideje alatt.
../images/ClubMarina4.jpg?refresh=1401206036
Forrás:http://www.clubmarina-tenerife.com/UK/Club.php
Egyik barátunk véleménye:
"Szia!
Nagyon szépen köszönöm neked, hogy megszervezted nekünk ezt a tenerifei utat. Egy életre szóló élmény volt. Nagyon meg voltunk elégedve a szállással, amitől az út elején kicsit féltünk, hogy milyen lehet egy ingyenes szállás, de végül pozitívan csalódtunk. Remek körülmények között pihenhetünk, nagyszerű kiszolgálás mellett! Mellékelve küldök néhány képet nektek! :)
Üdv.
Peti"
Tenerifei repülőjegy információk:

A tenerifei repülőjegy oda-vissza: kb. 50.000 Ft/fő és 120.000 Ft/fő (oda-vissza, adóval, illetékkel) között bármennyi lehet. Attól függ, hogy mikor utaznak, charter ( közvetlen) vagy átszállásos (fapados) járattal utaznak-e, és az utazás időpontjához képest mennyivel előbb szerzik be repülőjegyüket.

Az általunk legjobbnak ítélt oldal, amit ajánlunk is az a pelikan.hu, mely 800 légitársaság ajánlatát összehasonlítva garantálva a legkedvezményesebb árat találja meg számunkra:

A repülőn kívül mi itt szoktuk foglalni az autót is valamint a biztosítást is itt rendezzük:

http://www.pelikan.hu?a_aid=6ed3a30f

A legnagyobb autó bérbeadással foglalkozó cégekkel van leszerződve, így mindig a legolcsóbb autót tudja megkeresni számunkra. A biztosítást pedig azért kötjük itt, mert rengeteg mindenre nyújt biztosítást jó áron (poggyász és egészség biztosítás, repjegy törlés...)

Látnivalók Tenerifén:

-Playa de las Americas: A sziklás hegyek által övezett Playa de las Americas főstrandja a Playa Troja városrészben fekszik, ahol napozóágyak, napernyők és számos vízi sportolási lehetőség várja a turistákat. A többi városrészben különböző bevásárló- és szórakoztatócentrumokat találunk. Ezenkívül az Aquapark nyújt kicsik és nagyok számára kikapcsolódást.  A legismertebb hely a pálmákkal övezett, 6 km hosszú parti sétány, mely az elegáns szállodasort és a kisebb öblöket köti össze Los Cristianostól egészen Costa Adejéig.
-Teide hegy: A Teide 3718 méteres magasságával Tenerife és egyben Spanyolország legmagasabb hegye, amelyről lélegzetelállító kilátás nyílik az egész szigetre. A Pico de Teide tűzhányó egyben a föld harmadik legnagyobb vulkánjának is számít.
-Garachico városa történelmi épületeivel igazi kis ékszerdoboz. A középkori épületekből csak a Szent Mihály erőd vészelte át a pusztulást. Fekete lávakőből épült, és a kalózok támadása ellen védte a kikötőt. Ma az épületben ásványok, és kövek gyűjteményét tekinthetjük meg. A Plaza Glorieta de San Francisco a város főtere. Számos épület áll itt, melyek a régi korokat idézik meg.
 A főút délnyugat felé vezet lefelé a száraz délnyugati partra. Az úton haladva El Tanque településre érünk , mely Teve központjáról ismert. A látogatók arab ruhába öltözhetnek és részt vehetnek egy teve szafarin, pihenésként pedig teázhatnak egy valódi beduin sátorban.
- Los Gigantes: Tenerife nyugati részén található ez a kis üdülőfalu, amely az öblöt körülölelő csodálatos, 5-800 méter magas sziklákról kapta a nevét. Ezen a környéken könnyen találkozhatunk bálnákkal és delfinekkel.
- La Gomera nevezeteségei: Agando Szikla, Laguna Grande babérerdő, banán ültetvények, Colombus kútja, Garajonay Nemzeti Park.
-Santa Cruz de Tenerife: A főtérről, a Plaza de Espana-ról kiindulva egy könnyű sétával számos látnivaló felfedezhető. A tér számos rendezvény helyszíne. Elhagyva a Plaza de Espanat a sokkal látványosabb Plaza de la Candelariára érünk. A tér közepén áll a carrerai márvány emlékmű, a Triunfo de la Candelaria, ami egy genovai szobrász alkotása. A teret meghatározó épületek, a Palacio de Carta 1752-ből, napjainkban bankként működik és a Casino de Tenerife, amely egy exkluzív férfi klubnak ad helyet. Ideális hely a város nyüzsgése elől a García Sanabria Park-ban megpihenni. A parkban több gyönyörű szökőkút, sétányok és különleges növényvilág fedezhető fel, mivel egyben botanikus kertként tartják számon. Aki gondolja elmehet a Természettudományi Múzeumba is.
- Puerto de la Cruz látnivalói: Playa Jardín: Mesterségesen kialakított strand szuper trópikus kertben, szobrokkal díszitve, Jardín Botanico: a világ számos országából hozatott trópusi növényeket Spanyolországba való továbbszállításuk előtt itt szoktassák az idegen klímához, Loro Park: A város nyugati szélén található, eredetileg különböző papagájfajoknak adott otthont. Mára a park kibővült, delfinárium, cápa alagút, flamingó medence, denevér kolónia, majom ház, thai falu és pingvinház teszi a Kanári-szigetek legnépszerűbb turista látványosságává., Bananera el Guanche: Működő banán ültetvény, Lago Martinez:  tengervízzel feltöltött mesterséges tó. , La Orotava:  város egyik legszebb példája a spanyol gyarmati építészetnek.
-  Masca : az "elfelejtett falu" egy hangulatos hegyi kisváros mindössze 150 lakossal.
- Güimari piramisok
- Kaland és egyéb parkok: Siam Park, Loro Park, Monkey Zoo, Jungle Park, Aqualand Costa Adeje

 

Hasznos infók Teneriféről:

Időeltolódás: -1 óra

Hivatalos nyelv: spanyol

Áram: 220 V / 50 Hz váltóáram, többnyire földelt csatlakozó aljzattal.

Pénznem: Mivel Tenerife Spanyolországhoz tartozik, a fizetőeszköz itt is EURO.

Vízum: Tenerifére vízum nem kell. Érvényes úti okmányok (útlevél vagy személyi igazolvány) szükségesek a beutazáshoz.

Reina Sofia repülőtér (déli): 922/75-90-00

Los Rodeos repülőtér (északi): 922/25-79-40 jegyrendelés: 902/63-58-79

 Segélyhívó: 112

Diplomáciai képviselet:
Magyar Köztársaság Nagykövetsége
28016 Madrid, C / Angel de Diego Roldan 21.
Telefon: 34 / 91 / 413 7011
Ügyelet 34 / 619 / 221 929

Minden kedves utasunkat arra kérünk, hogy kiutazásuk előtt és után írják le a tapasztalataikat azzal kapcsolatban, hogy mennyit segített nekik az oldal, illetve, hogy milyen volt az út. Annak érdekében, hogy tudjuk mivel tehetnénk még jobbá az utasok nyaralását!

E-mail: szallastitkok@gmail.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: Tenerife

A bejegyzés trackback címe:

https://szallastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr876220229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása