Hirdetés

 

Hogyan legyen olcsóbb a nyaralás?

2014.07.07. 17:12 :: onlineszallas

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a belföldi utak nagy részének kedvezőbb az árfekvése, mint ha külföldön töltenék a vakációnkat! Itt van még néhány tipp melyek segítségével tovább csökkenthetjük a nyaralás árát:

Ha nem a legfelkapottabb helyekre megyünk nyaralni kedvezőbb árfekvésben tölthetjük el jól megérdemelt pihenésünket pl.: a Balaton helyett mehetünk a Tisza-tó partjára is ahol fele akkora árakkal várnak bennünket. Érdemes arról is tájékozódnunk, hogy milyen programok lesznek a környéken. Ha sok ingyenes lehetőség van rengeteg pénzt meg tudunk spórolni a család szórakoztatásán.

Young Couple at Trip

A különböző szállásvadász oldalak pl.: szallas.hu nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy kedvünkre böngésszünk a jobbnál jobb ajánlatok között. Segítségükkel jobb árakat kaphatunk.

 

Sok pénzt spórolhatunk meg azzal is, hogy ha a család, a baráti társaság összefog és együtt mennek nyaralni, mivel ha egy egész házat veszünk ki, annak az egy főre jutó költsége így lényegesen olcsóbb lesz, akár 1500-2000 Ft/nap. További előnye még az apartmanoknak, hogy a felszerelt konyhában mi magunk gondoskodhatunk a család étkezéséről!

 Sok munkavállaló kap valamilyen egyéb juttatást pl.: Erzsébet utalvány, szép kártya... Keressünk olyan belföldi szálláshelyeket, melyek elfogadják ezeket, rengeteg pénzt meg tudni ezekkel az utalványokkal spórolni a nyaralás alatt is.

Jó pihenést kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://szallastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr546482441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása