Hirdetés

 

Hogyan kereshetünk wifit kutyák segítségével?

2014.07.14. 13:42 :: onlineszallas

Egy kisvállalkozás wifi-kereső szolgáltatást indított, mely keretében kutyák segítségével találhatunk wifit!

Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy egy hosszabb nyaralás során ne lenne szükségünk internetre. Azonban sajnos nagyon sok szállodában tapasztaljuk azt, hogy ugyan azt ígérik amikor le foglaljuk a szállásunkat, hogy lesz internet a valóságban nem vagy csak egy kiadós wifi keresgélés után találunk jelet. Néhány héttel ezelőtti római utam során pl.:  a szomszédos szállodából loptuk a wifit. Erre nyújt megoldást egy igazán "furcsa" vállalkozás, melyet egy José nevezetű férfi nyitott, azzal a céllal, hogy kutyák segítségével találják meg a turisták a wifit. José úgy gondolja, hogy négylábú barátainkat be lehet arra tanítani, hogy megkeressék a wifi jelet és oda vezessék az ügyfeleket.

Ma már természetes, hogy nyaralásunk során is kell az internetet használnunk vagy a munkánkhoz vagy a barátainkkal, családunkkal való kapcsolattartáshoz, de hogy ez a módszer mennyire működőképes azt az alábbi videóból tudhatjátok meg:

Szólj hozzá!

Címkék: tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://szallastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr96507351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása