Hirdetés

 

Magyarország legjobb utazási blogjai

2014.07.17. 11:10 :: onlineszallas

Kedves barátaim!

Imádok utazási blogokat olvasni és nagyon sok ilyen jellegű oldalon visszatérő látogató vagyok. Most szeretném megmutatni nektek, hogy kik azok akik hozzám közel állnak, akik olvasása mindig kikapcsolódást nyújt számomra és akik közül többük hatására útnak is indultam már.

Jöjjenek tehát hazánk legjobb utazási blogjai:

Couchsurfing blog:http://couchsurfing.blog.hu/

Rita a világ minden pontjáról fogad utazókat és add nekik szállást a kanapéján, és ő is a couchsurfing.org-ot használja szálláskeresésre a saját utazásai során. A CS-es tapasztalatait igyekszik megosztani a blogon. Az indulás óta rendszeres olvasója vagyok a blognak.

548 óra New Yorkban: http://548oranewyorkban.blog.hu/

Kimentek, megnézték és most beszámolnak róla. Hasznos és érdekes infók New Yorkról egy blogon. Kb. 2 éve vagyok a blog rendszeres olvasója.

Panamerica: http://panamericana.blog.hu/

Mert mindannyiunknak jár másfél év oligarcháskodás. Sajnos ez a blog már megszünt, viszont majdnem végig követem a teljes működését!

Világutazó: http://vilagutazo.blog.hu/

Hírek,tippek, élménybeszámolók az utazás világából. 4 éve vagyok rendszeres olvasójuk.

Utazásbolond: http://utazasbolond.blogspot.hu/

Élete értelme az utazás, mely feltölti energiával, életörömmel, boldogsággal. Öröm a tervezés, izgalom a várakozás, csúcspont az utazás, izgalom a fényképek, élménybeszámolók rendezgetése, öröm az emlékezés- írja blogján. Így az egész élet egy utazással teli boldogság, vagy boldogsággal teli utazás. Kb. 3 éve vagyok rendszeres olvasója a blognak.

Szállásmáskép: http://www.szallasmaskepp.hu/

 Az oldal főszerkesztője Kádár Tímea szenvedélyes utazó, idegenvezető, útikönyvíró, utazási tanácsadó.  A kezdetek óta rendszeres olvasója vagyok az oldalnak.

A fenti oldalak szerkesztőit hamarosan egyenként fel fogom keresni és meghívom őket az oldalra vendég bloggerként néhány bejegyzésre, hogy ti is láthassátok milyen nagyszerű bloggerek és, hogy segítségetekre legyenek tapasztalataik utazásaitok során!

Szólj hozzá!

Címkék: érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://szallastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr806507693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása